Acasă Eveniment Un tânăr din Timișoara a furat carburant într-o mașină cu numere false,...

Un tânăr din Timișoara a furat carburant într-o mașină cu numere false, pe care o conducea fără carnet

385
DISTRIBUIȚI
pompa benzina nuovo

Polițiștii Secției 4 Timişoara au dat peste un caz mai puțin obișnuit.Un tânăr de 21 de  ani a fost depistat după ce era bănuit că a condus un autovehicul cu numere false, fără a deţine permis de conducere, iar în șase luni a alimentat de mai multe ori autovehiculul fără să plătească. Împotriva acestuia au fost probate 18 infracţiuni, comise între martie și septembrie 2019.

Pe 6 septembrie, băiatul a fost prins în flagrant în timp ce conducea pe strada Polonă din Timişoara autoturismul cu numere false, fără a deține permis de conducere. Făptașul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii vor continua în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

Despre acez caz I.P.J. Timiș transmite: „În urma investigaţiilor efectuate într-un dosar penal pe care îl aveau în instrumentare, poliţiştii au probat împotriva tânărului 18 infracţiuni în ultimele 6 luni ale anului 2019, respectiv: 6 infracţiuni de furt de carburant (alimentarea autovehicului fără să plătească valoarea carburantului)  de la mai multe staţii de alimentare de pe raza municipiului Timişoara şi a comunei Ghiroda, 6 infracţiuni de conducere a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, 6 infracţiuni de conducere a unui autovehicul cu număr fals şi o infracţiune de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.”

Comentarii

comentarii