Acasă Eveniment Un tânăr drogat reţinut în faţa primăriei

Un tânăr drogat reţinut în faţa primăriei

DISTRIBUIȚI

În Arad se consumă droguri la greu, dar acest lucru nu pare a deranja pe nimeni. Tânărul care a alergat în pielea goală prin centrul Aradului în urmă cu câteva săptămâni, a fost prins drogat în staţia de tramvai de la Primăria Aradului.

Drogat, desculț și la bustul gol la kilometrul 0 al orașului, un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost reținut în stația de tramvai din vecinătatea Palatului Administrativ și amendat de polițiștii locali cu atribuțiuni de ordine publică. Acesta a acostat pe strada Romul Veliciu, pe care se află şi clădirea Primăriei, mai multe fete cu vârste cuprinse între 10 și 12 ani. Un bărbat care a văzut totul a sunat la dispeceratul Poliţiei Locale, iar poliţiştii au sosit imediat la faţa locului, l-au identificat şi sancționat contravențional. Tânărul nu se află la prima abatere de acest fel. În data de 10 mai 2019, el a  alergat în pielea goală prin centrul Aradului. După ce a fost prins tot de către poliţiştii locali, a fost dus la Spitalul de Psihiatrie.

Însă, spun poliţiştii locali, situaţia în Arad este îngrijorătoare. De la începutul anului, tânărul este cel de-al zecelea arădean surprins în această ipostază de polițiștii locali care avertizează asupra creșterii alarmante a numărului de incidente de această natură. La fel ca și în cazurile precedente, când persoane aflate sub efectele unor substanțe psihoactive au fost îndepărtate de pe străzile orașului, băiatul avea asupra sa țigări artizanale ce conțineau „șoricioaică”.

Comentarii

comentarii