Acasă Eveniment Un tânăr oltean, de 22 de ani, prins în PTF Nădlac, când...

Un tânăr oltean, de 22 de ani, prins în PTF Nădlac, când încerca să fugă din ţară. Era căutat după ce a furat dintr-o locuinţă bijuterii din aur, în valoare de 35.000 de lei

DISTRIBUIȚI

Un tânăr de 22 de ani a furat dintr-o locuinţă din judeţul Dolj bijuterii din aur în valoare de 35.000 de lei şi a fost prins în PTF Nădlac, când încerca să fugă din ţară. 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că poliţiştii din Calafat au fost sesizaţi, în data de 5 octombrie, de un bărbat de 47 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în perioada august-octombrie, i-au fost furate din locuinţă mai multe bijuterii din aur, în valoare de aproximativ 35.000 de lei, scrie news.ro.

“La data de 12 octombrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac a fost identificat tânărul de 22 de ani, din comuna Bistreţ, bănuit de comiterea faptei, acesta sustrăgându-se cercetărilor. Tânărul a fost condus la audieri, iar, în urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.

Tânărul de 22 de ani a fost prezentat instanţei care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Comentarii

comentarii