Acasă Eveniment Un tânăr s-a oprit cu BMW-ul într-un cap de pod, după ce...

Un tânăr s-a oprit cu BMW-ul într-un cap de pod, după ce a condus haotic – Video

935
DISTRIBUIȚI

Un șofer s-a oprit într-un cap de pod, după ce a condus haotic mai mulți kilometri pe Drumul European 70. Din primele date ale polițiștilor, tânărul de 29 de ani nu a consumat alcool, ci ar fi fost atent atent la telefonul mobil, în timp ce era la volan.

Tânărul a condus în zig-zag pe şosea şi i-a speriat pe ceilalţi şoferi. Un pasager, aflat într-o maşină care circula în spatele său a filmat autoturismul ce părea că se răstoarnă sau se loveşte de ceva, dintr-o clipă în alta.

În comuna Butoieşti, şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a lovit de un cap de pod.

 Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Mehedinţi, nimeni nu a fost rănit. Poliţiştii care au ajuns la faţa locului au aflat şi cauza pentru care şoferul a condus haotic: era atent la telefonul mobil.

Accident Butoiesti – Filmat în timp ce conducea haotic

Ce pãrere aveţi ?

Publicată de Avizier Filiaşi pe Miercuri, 22 aprilie 2020

„Un bărbat de 29 de ani, din Rovinari, judeţul Gorj, în timp ce conducea un autoturism pe DN6, pe raza localităţii Butoiesti, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, nu au rezultat victime omeneşti, doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat atât cu privire la consumul de băuturi alcoolice, cât şi cu privire la consumul de substanţe psihoactive, ambele rezultate fiind negative”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Andreea Rădoi.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Mehedinţi, şoferul a fost amendat cu 580 de lei.

Comentarii

comentarii