Acasă Eveniment Un tânăr timişorean a distrus 16 maşini într-o parcare din zona Dâmboviţa,...

Un tânăr timişorean a distrus 16 maşini într-o parcare din zona Dâmboviţa, spre disperarea proprietarilor

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de la Secţia 3 din Timişoara au fost sesizaţi că mai multe autoturisme, aflate într-o parcare, au fost distruse de persoane necunoscute. Unele aveau geamurile laterale sparte, altele aveau lunetele distruse. Poliţiştii l-au identificat pe autor.

Un apel la numărul de urgenţe 112 a anunţat că mai multe maşini sunt distruse, într-o parcare din zona Dâmboviţa, din Timişoara.

”În această dimineaţă,10 aprilie, poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o parcare din zona Dâmboviţa, au fost distruse 16 autoturisme. La faţa locului, poliţiştii au constatat că, prin distrugerea geamurilor laterale şi lunetei, au fost sustrase din autoturisme diferite bunuri (casetofoane, materiale electrice şi articole de îmbrăcăminte)”, transmit reprezentanţi IPJ Timiş, potrivit news.ro.

În urma verificărilor, poliţiştii au reuşit identificarea unui tânăr, de 26 de ani, bănuit de comiterea faptelor. Acesta locuieşte în aceeaşi zonă din Timişoara, iar, la domiciliul lui au fost descoperite bunurile furate din auto. Bărbatul este cunoscut cu probleme medicale.

Poliţiştii continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit pentru infracţiunea de furt.

Sursa: observatornews.ro

Comentarii

comentarii