Acasă Actualitate Un timișorean a fost atacat cu o lopată de angajații firmei PORR...

Un timișorean a fost atacat cu o lopată de angajații firmei PORR Construct, în timp ce filma șantierul de pe bulevardul Cetății – video

DISTRIBUIȚI

Muncitorii firmei austriece PORR Construct au atacat un timișorean care filma, pe domeniul public, șantierul de la pe bulevardul Cetății la intersecția cu Calea Torontalului. Timișoreanul a fost la un pas de a fi rănit grav, după ce un muncitor l-a atacat cu o lopată.

Constructorul care s-a ocupat de reabilitarea bulevardului Cetății a început să refacă, pe banii săi, întreaga intersecție dintre bulevardul amintit și Torontalului, aceasta ca urmare a problemelor descoperite în urma testelor de circulație a tramvaielor pe noua linie cale. În urma testelor s-a descoperit că tramvaiele nu pot vira în intersecție din cauză că liniile de tramvai erau montate prea aproape de un stâlp de susținere a rețelei de alimentare.

Citește și: Constructorul sparge din nou proaspăt renovata intersecție Cetății – Torontalului. Se repară linia de tramvai montată greșit – video

Prin urmare, muncitorii de la PORR au început să spargă betonul proaspăt turnat, până la fundație, și se mute liniile de tramvai abia montate.

Comentarii

comentarii