Acasă Actualitate Un timișorean anonim a donat peste două tone de mere pentru oamenii...

Un timișorean anonim a donat peste două tone de mere pentru oamenii nevoiași din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Un timișorean anonim a donat peste două tone de mere pentru oamenii nevoiași din Timișoara. Merele vor completa meniul oferit beneficiarilor Cantintei sociale din cadrul DASMT și nu numai.

Corina Eva a explicat că un om cu suflet mare, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, s-a alăturat campaniei de donaţii “Tu poţi renunţa?”. “Darul este de la Dumnezeu…!” a fost mesajul asistenților sociali, la solicitarea donatorului, care astăzi au distribuit mere în toate centrele sociale ale DASMT.

Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara (DASTM) organizează, pentru al patrulea an consecutiv, o nouă ediție a campaniei de donații „Tu poți renunța?”, pentru a ajuta timișorenii aflați în situație economică dificilă. Campania de donații „Tu poți renunța?” merge mai departe, doar cu susținerea oamenilor cu suflet mare!

Timișorenii pot dona pături, plapume, lenjerii de pat, lenjerii de corp, ciorapi, încălțăminte, haine groase, jucării, dar și alimente, produse de igienă. Obiectele vestimentare nu trebuie să fie noi, însă trebuie să fie curate, iar produsele alimentare și cele de igienă în termen de valabilitate.

Toate donațiile vor fi oferite oamenilor fără adăpost, familiilor nevoiașe, persoanelor vârstnice singure și fără ajutor.

Timișorenii care vor să se alăture acestei campanii, pot aduce produsele între orele 08-16, zilnic, pe str. Plavoșin nr. 21 (zona Mehala) – persoană de contact Corina Eva – 0356.416.050.

Comentarii

comentarii