Acasă Eveniment Un tramvai a deraiat și a dărâmat doi stâlpi de iluminat. O...

Un tramvai a deraiat și a dărâmat doi stâlpi de iluminat. O pasageră a fost transportată la spital

DISTRIBUIȚI

Un tramvai a deraiat miercuri seara în Arad. O pasageră în vârstă de 45 de ani a fost rănită și a fost transportată la spital, potrivit Mediafax.

Potrivit IPJ Arad, incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 20:30. Un tramvai condus de un bărbat de 42 de ani din Arad, care mergea dinspre Calea Iuliu Maniu spre Bd. Nicolae Titulescu, a deraiat.

Au fost dărâmați doi stâlpi de iluminat public.

În urma accidentului, o femeie de 45 de ani, pasageră în tramvai, a fost rănită și a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Vatmanul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Directorul Companiei de Transport Public Arad, Claudiu Godja, a declarat, pentru Agerpres, că garnitura formată din două vagoane a deraiat din cauza unui macaz.

„Primul vagon a trecut, însă macazul s-a schimbat, iar al doilea vagon a trecut pe altă linie şi a deraiat, lovind doi stâlpi din beton, pe care i-a rupt. Partea din spate a celui de-al doilea vagon, unde a avut loc impactul cu stâlpii, a fost distrusă”, a spus Godja.

Conform sursei citate, macazul este unul mecanic şi este posibil ca vatmanul care a trecut înainte să nu fi schimbat corect linia ferată.

Foto: aradobiectiv.ro

Comentarii

comentarii