Acasă Eveniment Un turc și un albanez, prinși la frontieră încercând să intre ilegal...

Un turc și un albanez, prinși la frontieră încercând să intre ilegal în România

512
DISTRIBUIȚI

Pe 13 noiembrie, în jurul orei 22.00, poliţiştii de frontieră din Sânnicolau Mare, județul Timiș, au depistat un cetăţean din Turcia şi unul din Albania, care au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos. Cei doi au fost prinși în apropierea localității de frontieră Dudeştii Vechi. 

Pentru că cetățenii străini nu își justificau prezența în zonă, poliţiştii de frontieră i-au condus pe cei doi la sediu pentru cercetări. S-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din Turcia şi Albania, ambii în vârstă de 38 de ani. Bărbaţii au declarat faptul că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde, întrucât intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.Aceștia aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

„În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, totodată fiind anunţate autorităţile sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie”, transmit polițiștii de frontieră timișeni.

Comentarii

comentarii