Acasă Eveniment Un ucigaș, eliberat pe recurs compensatoriu, a ucis o altă femeie, în...

Un ucigaș, eliberat pe recurs compensatoriu, a ucis o altă femeie, în vestul țării

1693
DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, condamnat pentru crimă şi eliberat anul trecut pe recurs compensatoriu, a ucis, din nou, noaptea trecută, o femeie în Oradea.

Iosif Venţel, originar din localitatea Aleşd din Bihor, a  fost condamant în anul 2010, de Curtea Supremă, la 15 ani de închisoare pentru crimă, după ce a ucis-o cu sânge rece pe mama celor cinci copii ai săi.

În anul 2008, bărbatul s-a răzbunat, după ce femeia a decis să îl părăsească, astfel că a mers la locuinţa mamei concubinei sale, a înjunghiat-o de mai multe ori şi apoi a lovit-o cu un topor în cap.

Condamnat la 15 ani de închisoare în anul 2010, Venţel urma să fie eliberat abia în anul 2022, însă a fost pus în libertate pe 15 februarie 2018.

Criminalul de femei a profitat de legea recursului compensatoriu care permite reducerea din totalul pedepsei a şase zile pentru fiecare 30 de zile executate.

Noaptea trecută, Iosif Venţel se afla în locuinţa sa din cartierul Obor din Oradea, acolo unde trăia cu noua lui iubită.

Cei doi au consumat alcool, iar puţin după miezul nopţii au început să se certe. Conflictul a degenerat, iar Venţel a sugrumat-o pe femeie şi a omorât-o.

După crimă, bărbatul a mers la prima secţie de Poliţie pe care a întâlnit-o şi le-a spus poliţiştilor că se predă, după ce a comis o nouă crimă.

Pentru fapt sa, criminalul de femei riscă să îşi petreacă următorii 20 de ani în spatele gratiilor.

Sursa: obsevator.tv

Comentarii

comentarii