Acasă Actualitate Un ultim omagiu pentru Victor Jicheran, fondatorul Ansamblului Ghiocelul, cetățean de onoare...

Un ultim omagiu pentru Victor Jicheran, fondatorul Ansamblului Ghiocelul, cetățean de onoare al Girocului

DISTRIBUIȚI

“Cu tristețe profundă, ne luăm rămas bun de la un prieten drag și un pilon al culturii noastre, Victor Jicherean”, anunță Dan Vîrtosu, viceprimarul cu funcție de primar al comunei Giroc Timis.

Astăzi, în lumea celor fără de dor, își ia adio un nume remarcabil – un coregraf desăvârșit, fondator al Ansamblului Ghiocelul și cetățean de onoare al comunei Giroc.

Profesorul Jicherean a fost un far al profesionalismului și dăruirii, lăsând în urma sa o moștenire ce va rămâne vie în inimile noastre.

Dan Vîrtosu reamintește că, pe parcursul unei cariere bogate și pline de pasiune, Victor Jicherean a împărtășit arta dansului popular cu generații întregi și a fost în centrul unor numeroase succese și triumfuri.

A fost un învățător devotat, inspirând și îndrumând pe cei ce au avut privilegiul să fie sub îndrumarea sa. Cu fiecare mișcare a sa, el a adus bucurie și emoție în viețile celor din jurul său.

Cu sute de spectacole la activ, Victor Jicherean a rămas întotdeauna în sufletele celor pe care i-a impresionat cu talentele sale artistice și cu generozitatea sa de spirit.

 Iubirea sa pentru dans și pentru frumosul din jurul său a rămas o sursă de inspirație pentru toți cei care l-au cunoscut.

“În memoria sa, îi aducem un ultim omagiu, recunoscând contribuția sa deosebită la promovarea culturii noastre și la formarea tinerilor în arta dansului.

 Fie ca amintirea sa să rămână vie și să ne încurajeze să continuăm să apreciem și să promovăm valorile pe care le-a iubit atât de mult.

Odihnește-te în pace, dragul nostru Victor Jicherean”, este mesajul lui Dan Vîrtosu.

Comentarii

comentarii