Acasă Administraţie Un viceprimar dintr-o comună timișeană își pierde funcția, după ce prefectul a...

Un viceprimar dintr-o comună timișeană își pierde funcția, după ce prefectul a semnat ordinul de încetare a mandatului de consilier local

670
DISTRIBUIȚI

Viceprimarul comunei Șandra, Gheorghe Nițu, este foarte aproape de a-și pierde funcția, după ce prefectul Zoltan Nemeth a semnat vineri, 21 mai, ordinul de încetare înainte de termen a mandatului. Nițu a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate. Viceprimarul încă poate contesta în instanță decizia.

„În perioada 26 iulie 2012 – 07 octombrie 2014 a deținut simultan funcția de viceprimar și pe cea de membru în Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale Șandra, județul Timiș, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003”, se arată pe site-ul agenției, într-un raport din aprilie 2018.

Cum îi încetează mandatul de consilier local, lui Gheorghe Nițu îi va înceta și cel de viceprimar. Totuși, acesta are zece zile de la comunicarea ordinului prefectului pentru a contesta, în instanța de contencios administrativ, documentul.

Comentarii

comentarii