Acasă Actualitate Unde găsești cea mai ieftină benzină și motorină din Timișoara. Harta prețurilor...

Unde găsești cea mai ieftină benzină și motorină din Timișoara. Harta prețurilor din toată țara

DISTRIBUIȚI

Poți afla unde sunt cei mai ieftini combustibili folosind Monitorul Prețurilor. Acesta este un site care monitorizează prețurile din toată țara lansat de Consiliul Concurenței.

Conform datelor afișate de aplicația Monitorul Prețurilor, creșteri mari ale prețurilor carburanților s-au înregistrat la benzinăriile unui singur lanț de distribuție și unele benzinării independente din vestul tării.

Acest lucru poate fi explicat de faptul că în Ungaria prețurile carburanților sunt plafonate, ceea e a condus la penurie.

La cele mai multe stații din București și din țară, benzina standard se vinde cu mai puțin de 8 lei pe litru.

Trebuie să accesezi site-ul www.monitorulpreturilor.info și să selectezi „Carburanţi auto”. Aplicaţia va localiza zona în care te afli. Selectezo tipul de carburant: benzină standard, benzină premium, motorină standard, motorină premium, GPL sau încărcare electrică.

Aplicația afișează mai multe filtre de căutare:

-Distanţa în jurul locaţiei curente (locul în care se află persoana care a accesat platforma)

-În jurul unei locaţii selectate

-Într-o localitate

-Pe un traseu selectat:

Apoi, aplicaţia va afişa, conform criteriilor selectate, toate staţiile de comercializare, distanţa până la fiecare dintre ele şi preţul (lei/l).

De asemenea, există posibilitatea de căutare în funcţie de serviciile oferite de staţia de comercializare a carburanţilor sau de rețeaua preferată.

Comentarii

comentarii