Acas─â Actualitate UNIFEST 2019 la Arad

UNIFEST 2019 la Arad

694
DISTRIBUIȚI

├Än perioada 8 – 11 noiembrie, studen╚Ťii pot participa ├«n mod gratuit la evenimentele organizate de c─âtre Liga Studen╚Ťilor din Universitatea ÔÇ×Aurel VlaicuÔÇŁ din Arad

Studen╚Ťii Universit─â╚Ťii ÔÇ×Aurel VlaicuÔÇŁ din Arad au dat startul celei de a XVIII-a edi╚Ťii a celui mai mare festival studen╚Ťesc din ╚Ťar─â UNIFEST 2019, organizat la nivel na╚Ťional de Uniunea Studen╚Ťilor din Rom├ónia (USR). Vor fi 11 zile de activit─â╚Ťi captivante ├«n care studen╚Ťii pot participa la seri de film, workshop de fotografie, jocuri de societate, activit─â╚Ťi business, training-uri despre orientarea ├«n carier─â, educa╚Ťie financiar─â ╚Öi domeniul bancar, sport, campionat de fotbal, badminton sau ping-pong, activit─â╚Ťi caritabile. De asemenea, cei interesa╚Ťi vor putea fi prezen╚Ťi la lec╚Ťii de prim ajutor, ecologizare sau chiar un  Quizz Night. Din program nu vor lipsi petrecerile ├«n stil studen╚Ťesc, serile de darts ╚Öi beerpong.

ÔÇ×Vreau s─â ├«i felicit pe studen╚Ťii universit─â╚Ťii noastre pentru implicarea ├«n UNIFEST. Este un eveniment important pentru via╚Ťa studen╚Ťeasc─â ╚Öi pentru tinerii din ora╚Öul Arad. Cred c─â este foarte important pentru comunitatea local─â s─â dezvolt─âm Aradul ca ╚Öi un centru universitar puternicÔÇŁ, a declarat rectorul UAV, prof. univ. dr. Ramona Lile.

Un moment important ├«n cadrul acestui eveniment va fi Campionatul Na╚Ťional de Lasertag care se va desf─â╚Öura pentru a doua oar─â consecutiv ├«n Arad ╚Öi la care vor participa echipe din ├«ntreaga ╚Ťar─â. ÔÇ×To╚Ťi cei care doresc s─â afle mai multe despre UNIFEST ├«i invit─âm s─â acceseze pagina de Facebook UniFEST Arad 2019 unde se ╚Öi pot ├«nscrie la oricare din aceste activit─â╚Ťi. ├Äi a╚Ötept─âm pe to╚Ťi studen╚Ťii s─â ne fie al─âturi ╚Öi s─â ne bucur─âm ├«mpreun─â de via╚Ťa de student. ╚śi s─â nu uit─âm c─â, dup─â ├«ncheierea UNIFEST, studen╚Ťii din Arad sunt invita╚Ťi la Balul Bobocilor care se va desf─â╚Öura la Teatrul Clasic Ioan Slavici, ├«n data de 3 decembrieÔÇŁ, a lansat invita╚Ťia, pre╚Öedintele LSUAV, Emilian Manciu.

Comentarii

comentarii