Acasă Actualitate Uniforme pentru personalului de pază de la cele trei muzee aflate în...

Uniforme pentru personalului de pază de la cele trei muzee aflate în subordinea Consiliuuil Județean Timiș

DISTRIBUIȚI

Un număr de 50 de angajați care se ocupă de paza celor trei muzee timișorene aflate în subordinea Consiliului Județean Timiș vor fi dotați cu uniforme realizate de Direcția Prestări Servicii a instituției.

”Prima impresie contează! Completăm experiența turistică și culturală cu o abordare nouă, europeană! Personalul de securitate al muzeelor Consiliului Județean beneficiază de noi uniforme, adaptate tendințelor și nevoilor, demne de nivelul celor mai mari trei instituții culturale din Timișoara”, ne spune Alexandru Proteasa, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș.

Imaginea prezentată de aceștia, la intrarea în muzee, va conta extrem de mult.

”Anul 2023 va aduce un număr mare de turiști, iar colegii noștri de la pază sunt primii care îi vor întâmpina. Imaginea lor, precum a tuturor factorilor implicați, este importantă, având în vedere rolul pe care îl au în relația cu publicul. Vestimentația de serviciu este destinată celor peste 50 de agenți de securitate care mențin siguranța în Muzeul Naţional de Artă Timişoara, Muzeul Naţional al Banatului, Bastion și Muzeul Satului Bănăţean. Aceasta a fost realizată de către Direcția de Prestări Servicii a Consiliului Județean, instituție care asigură serviciile de pază. Punem preț pe detalii, suntem atenți și la micile lucruri, nu doar la imaginea de ansamblu, conștienți fiind că prima impresie a celor care ne vor trece pragul în 2023 va conta mult în decizia de a reveni sau nu în orașul și județul nostru”, a mai spus Proteasa.

 

Comentarii

comentarii