Acasă Cultura Uniunea Artiștilor Plastici Timișoara caută voluntari pentru o plantare în comunitate la...

Uniunea Artiștilor Plastici Timișoara caută voluntari pentru o plantare în comunitate la galeria Park

DISTRIBUIȚI

Uniunea Artiștilor Plastici Filiala Timișoara, în parteneriat cu studioul artouching, organizează acțiunea Plantare în comunitate, vineri, 26 mai de la ora 16 în parcul de la galeria Park (str. George Enescu nr. 1).

”Noi aducem plantele și materialele, pe voi vă așteptăm cu energie, voie bună și dorința de a planta ceva frumos în comunitate. Evenimentul va fi ghidat de Livia Mateiaș și Goran Subin.

În cadrul proiectului Arta în comunitate, ne-am propus să aducem oamenii mai aproape de artă și arta mai aproape de oameni. Ne-am propus de asemenea să înfrumusețăm spațiul verde de la galeria Park și să creăm conexiuni relevante între oameni. Am ajuns la etapa în care dorim să plantăm un gard viu în jurul parcului și vă invităm alături de noi”, este mesajul artiștilor plastici din Timișoara.

Proiectul este finanțat prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunităţi Timişoara. Acesta este un program coordonat la nivel național de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România – FFCR, finanțat de Lidl Romania și implementat la nivel local de Fundaţia Comunitară Timişoara.

Comentarii

comentarii