Acasă Actualitate Universitatea de Științele Vieții organizează concurs de admitere la Timișoara și în...

Universitatea de Științele Vieții organizează concurs de admitere la Timișoara și în cele 8 centre din țară

DISTRIBUIȚI

Universitatea de Științele Vieții Regele Mihai I al României din Timișoara este o universitate de prestigiu compusă din 6 facultăți, 33 programe de studiu de licență, dintre care 4 programe IFR și 33 programe de studiu de master, specializări de mare viitor cu cerere pe piața forței de muncă.

Absolvenții de liceu fără examen de bacalaureat se pot înscrie la una din cele 3 specializări ale Colegiului Terțiar Nonuniversitar USVT.

USVT este o universitate internațională și antreprenorială care oferă posibilitatea studenților să se dezvolte personal și profesional, cu o viață studențească dinamică prin prisma activităților derulate de cluburile și organizațiile studențești, dar și cu o infrastructură modernă și complexă având un campus universitar integrat. Toate acestea dau o notă aparte acestei universități.

USV organizează concurs de admitere pe bază de dosar în perioada 8-24 iulie 2024, detalii în centrul de admitere Calea Aradului, nr.119 (www.usvt.ro ) și în cele 8 centre ( Drobeta Turnu-Severin, Reșița, Horezu, Pecica, Deva, Târgu-Jiu, Moldova-Nouă, Nădlac).

Comentarii

comentarii