Acasă Actualitate Universitatea de Vest “Vasile Godiş” organizează cea de-a 31-a Conferinţă Naţională de...

Universitatea de Vest “Vasile Godiş” organizează cea de-a 31-a Conferinţă Naţională de Informatică Medicală RO-MEDINF 2010

316
DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, Societatea Română de Informatică Medicală şi Asociaţia PROREC România, organizează la Arad, în perioada 18 – 20 noiembrie 2010, cea de a 31-a Conferinţă Naţională de Informatică Medicală, RO-MEDINF 2010, cu tema generală „Informatica medicală bazată pe soluţii”. În cadrul manifestării se vor dezbate numeroase teme de actualitate ca: Sisteme bazate pe cunoştinţe, Strategii în e-Sănătate, Sisteme informatice pentru domeniul sănătăţii, Telemedicină, Informatică clinică, Imagistică medicală, Statistică medicală avansată şi multe altele. În cadrul conferinţei va fi organizată şi o masă rotundă cu tema: Învăţământul informatic în medical, în România – realizări, eşecuri şi necesităţi.
Pentru participarea la conferinţă, Colegiul Medicilor a aprobat acordarea a 11 credite EMC (Educaţie Medicală Continuă).
Deschiderea oficială a conferinţei va avea loc în data de 18 noiembrie 2010, orele 17,00, în Aula „Ştefan Cicio Pop” a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, B-dul. Revoluţiei nr. 94-96. Informaţii suplimentare la tel. 0257-214505 sau la: http://www.medinfo.umft.ro/rsmi/ro/index.htm.

 

Comentarii

comentarii