Acasă Eveniment Unul dintre bărbaţii suspectaţi că l-au bătut cu bestialitate un afacerist din...

Unul dintre bărbaţii suspectaţi că l-au bătut cu bestialitate un afacerist din Târgu Jiu, săltat în trafic de poliţişti în vestul țării

605
DISTRIBUIȚI

Unul dintre cei doi bărbați suspectaţi că l-au bătut cu bestialitate pe afaceristul din Târgu Jiu a fost săltat în trafic de poliţişti. Individul de 26 de ani a fost prins în timp ce conducea o mașină în județul Hunedoara.

Mașina în care se afla suspectul a fost blocată de oamenii legii pe șosea. Tânărul a fost încătușat și dus la audieri la Inspectoratul de Poliție Gorj. Bărbatul este suspectat că împreună cu un alt agresor l-a bătut cu ranga pe afaceristul cu trufe chiar în fața casei sale din Târgu Jiu.

Bărbatul le-a spus jurnaliştilor, la sosirea la sediul Poliţiei, că este nevinovat. Şi tatăl tânărului susţine că este vorba despre o coincidenţă.

“Nu el e vinovat, sa știți. Sunt tatal lui, nu e el vinovat. Baiatul nu a facut nimic, e coincidenta.  Sigur ca l-au luat degeaba. E curat, nu are nicio agresiune, nu a facut niciodata nimic”, a spus tatăl.

Afaceristul crede că atacul are legătură cu afacerea sa cu trufe și un contract câștigat la o licitație în valoare de 100 de mii de euro. El susține că cei doi agresori ar fi acționat la comanda unui rival. Afaceristul făcuse mai multe plângeri la poliție pentru că deseori era amenințat.

Comentarii

comentarii