Acasă Economic UPC a lansat ALO Oriunde

UPC a lansat ALO Oriunde

370
DISTRIBUIȚI

UPC România a lanat două noi pachete de telefonie ce includ convorbiri naţionale în orice reţea fixã şi mobilã, dar şi în reţelele fixe din majoritatea ţărilor europene. Noile abonamente ALO Oriunde, cu preţuri începând de la 15 lei/ lunã, vin cu până la 200 de minute gratuite. ALO Oriunde 100 şi ALO Oriunde 200 sunt pachetele cu care, acum, abonaţii UPC pot suna gratuit în toată ţara, atât în reţelele de telefonie fixă, cât şi către mobil, la orice oră, în orice zi a săptămânii. În plus, acestea oferă avantajul de a utiliza minutele în reţeaua fixă, atât în România, cât şi în 20 de ţări din Europa, incluzând toate ţãrile vecine şi ţãrile cu comunitãţi mari de români. De asemenea, clienţii UPC care optează pentru unul dintre noile abonamente primesc cadou un telefon fãrã fir Philips.
„Prin cele două noi oferte de telefonie ne adresăm clienţilor care îşi doresc produse optime pentru nevoile lor şi la preţuri accesibile pentru a comunica oriunde, fără a fi constrânsi de un interval orar anume sau de reţea. Acum, orice client UPC poate comunica extins şi are avantajul de a alege pachetul ideal care acoperã cel mai bine nevoile sale reale de comunicare”, declarã Dragoş Militaru, Director Comercial UPC România.
Pachetele ALO Oriunde sunt disponibile începând cu 14 februarie 2011 atât pentru clienţii existenţi cât şi pentru clienţii noi, parte a unor pachete 2 play sau 3 Play. Minutele incluse sunt valabile pentru toate reţelele fixe şi mobile din România şi pentru reţelele fixe din Austria, Belgia, Danemarca, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Olanda, Portugalia, Spania, Suedia, Moldova, Bulgaria, Ucraina, Turcia şi Polonia.

Comentarii

comentarii