Acasă Economic UPC şi-a extins oferta cu JimJam

UPC şi-a extins oferta cu JimJam

DISTRIBUIȚI

UPC România a lansat JimJam, canalul cu numărul 113, devenind astfel operatorul cu cea mai largă ofertă de programe TV pentru platforma digitală. Noul canal JimJam este creat special pentru copiii între 1 şi 6 ani, fiind gândit să îmbine divertismentul cu educaţia. Rezultat din colaborarea între HIT Entertainment şi Chellomedia, noul canal JimJam, lansat anul trecut, s-a extins rapid în peste 50 de ţări, inclusiv Polonia, Rusia, Ungaria, Elveţia, Cehia, Olanda, Portugalia, Grecia, ţări din Orientul Mijlociu şi Singapore.
Grila de programe JimJam include unele dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite desene animate, seriale antrenante, ce îndeamnă copiii să cânte şi să danseze împreună cu personajele, animaţii cu păpuşi şi cu figurine de plastilină. Programele sunt dublate în limba română, astfel încât copiii să poată interacţiona în limba lor cu personajele magice: “Thomas şi prietenii” (Thomas & Friends™), “Bob Constructorul” (Bob the Builder™), “Pompierul Sam” (Fireman Sam™), “Angelina Balerina” (Angelina Ballerina™) şi „Barney şi prietenii” (Barney & Friends™). „JimJam oferă un mix deosebit de programe de calitate, concepute special pentru a contribui la dezvoltarea emoţională, intelectuală şi socială a copiilor, prin experienţa unică pe care o oferă.
Suntem conştienţi că televizorul nu înlocuieşte şcoala sau alte modalităţi tradiţionale de educare şi nu încercăm să ne substituim acestora. Dorim doar să oferim un instrument complementar şi să venim în ajutorul părinţilor prin informaţii şi sfaturi care să îi ajute să contribuie în cel mai bun mod la educarea şi dezvoltarea copiilor”, declară Diana Atănăsoaei, PR Manager Zonemedia Networks. JimJam va intra în casa a peste 150.000 abonaţi la televiziunea digitală prin cablu UPC, alături de alte 112 canale TV care acoperă o gamă variată de interes, pentru a satisface gusturile tuturor clienţilor. Dintre aceştia, copiii necesită o atenţie mărită, întrucât ei au cea mai mare nevoie de un conţinut dedicat şi adecvat, care să îi ajute să se dezvolte armonios, din toate punctele de vedere, sub supravegherea părinţilor. „Încercăm ca prin conţinutul ofertei noastre de canale să răspundem cât mai bine nevoilor specifice ale fiecărei categorii de public, acordând o atenţie specială copiilor. Prin urmare, ne-am extins oferta cu un nou canal, JimJam.
Datorită serviciilor pe care le oferim pentru platforma digitală, aşa cum este DVR-ul, de exemplu, clienţii nostri şi copiii acestora pot urmări programele JimJam la o calitate superioară, având posibilitatea de a-şi alege singuri intervalul orar în care vor să le urmărească”, spune Raluca Milin, Marketing & Sales Director UPC România.
Unul dintre studiile realizate de UPC – sondajul anual european de televiziune – arăta îngrijorarea din ce în ce mai mare a părinţilor faţă de conţinutul programelor de televiziune la care sunt expuşi copiii, datorită gradului crescut de violenţă. Totodată, părinţii oferă un credit din ce în ce mai mare rolului educaţional al programelor de televiziune. Prin lansarea JimJam am ţinut cont de toate aceste preocupări ale părinţilor, punând la dispoziţia lor o ofertă mai mare de programe dedicate pentru copii. Părinţii au, în acest fel, siguranţa unui conţinut adecvat copiilor cu un impact educaţional ridicat totodată”, completează Raluca Milin.
Acest demers al UPC vine în completarea altor măsuri luate de companie pentru a oferi un mai bun control asupra conţinutului la care sunt expuşi copii.
Astfel, în cadrul serviciului de televiziune digitală este disponibilă, începând de anul trecut, opţiunea de control parental. Cu ajutorul acesteia, părinţii pot bloca un număr de 5 canale, împiedicând astfel copiii să aibă acces la programe nerecomandate pentru creşterea şi educaţia lor.

Comentarii

comentarii