Acasă Economic UPC România oferă, în premieră, Utv în format high definition

UPC România oferă, în premieră, Utv în format high definition

493
DISTRIBUIȚI

UPC România continuă să-şi extindă grila digitală de programe prin lansarea în premieră, începând cu data de 9 aprilie 2010, a programului Utv în format High Definition.
UPC România oferă, pentru abonaţii săi la serviciul de televiziune digitală prin cablu, un nou program de televiziune în format High Definition: Utv HD. Acest canal TV va fi disponibil la nivel naţional începând cu data de 9 aprilie 2010, pentru toti clienţii care se abonează la pachetul UPC HD şi se adaugă programelor deja disponibile în format high definition: TVR HD, PRO TV HD, HBO HD, Eurosport HD, sport.ro HD, National Geographic Channel HD, The History Channel HD şi Fashion TV HD.
Acest nou canal TV se adaugă grilei de programe deja existentă, care se extinde astfel la 121 canale TV, UPC România fiind operatorul cu cea mai largă ofertă de programe TV pentru platforma digitală.
Pe 9 aprilie 2010, cu ocazia împlinirii a 5 ani de emisie, Utv va fi prima televiziune muzicală din România care se lansează în format HD – în premieră pentru abonaţii UPC. Utv şi-a asumat statutul de role-model pe piaţa de televiziune muzicală, nu doar din punct de vedere al conţinutului, dar şi din punct de vedere tehnic. Pentru început, conţinutul va fi identic cu cel de pe Utv SD. Ulterior, acest lucru se va schimba, Utv HD poziţionându-se pe un target aparte, derivat din dotările standard pe care trebuie să le deţină utilizatorul pentru a putea viziona programele propuse.
„Prin introducerea Utv HD, ne respectăm promisiunea făcută clienţilor noştri – aceea de a le oferi conţinut de calitate şi cele mai înalte standarde tehnice la cele mai accesibile preţuri de pe piaţă. Pachetul HD TV de la UPC ajunge la 9 programe în luna aprilie, oferind un conţinut diversificat pe zona de entartainment, sport, educaţie şi informaţii de calitate” a declarat Silvia Tomaschek, Video Product Manager, UPC România.
Lansată la începutul lunii octombrie 2009, televiziunea HD a devenit în scurt timp una dintre cele mai populare servicii oferite de UPC Romania, atrăgând pana in prezent peste 7.000 de abonaţi.
Utv HD este disponibil pentru abonaţii Digital TV Medium şi Large cu DVR şi HD, atât în cazul achiziţionării exclusive a serviciilor de televiziune cât şi în cadrul pachetelor 2 Play si 3Play. Preţul pachetului UPC HD cu 9 programe este de 15 lei fără TVA.

Comentarii

comentarii