Acasă Actualitate UPT construiește o nouă sală de sport. Micuța arenă va avea 180...

UPT construiește o nouă sală de sport. Micuța arenă va avea 180 de locuri

DISTRIBUIȚI

Noua sală de sport a Universității Politehnica se construiește pe Aleea Ghirodei, în spatele fostei Facultăți de Hidrotehnică, pe un teren de 8.700 metri pătrați.

Micuța arenă va avea 180 de locuri și va fi folosită de de sportivii de la CSU Politehnica.

Sala va fi dimensionată astfel încât să poată fi utilizată pentru mai multe discipline sportive: baschet, handbal, tenis sau volei.

Mai exact va fi facă o sală de scrimă pentru competiții internaționale, de asemenea, aici urmează să se mute echipele de volei ale clubului.

Complexul va avea vestiare pentru sportivi și public, dar și câteva spații de cazare pentru sportivi.

Universitatea Politehnica a obținut finanțarea prin Compania Națională de Investiții, iar conform panoului de pe șantier, construcția a demarat în 27 martie 2023 și ar trebui să fie gata până în mijlocul lunii prin februarie 2024.

Lucrările sunt făcute de SMB Group, care a realizat o sală de sport similară în comuna Dobrosloveni, județul Olt.

Sala de sport din comuna Dobrosloveni, județul Olt

Odată cu terminarea acestei săli, Universitatea Politehnica va avea trei baze sportive, care mai cuprinde Baza 1 “Știința”, cu terenul de fotbal, pistă de atletism, terenuri de minifotbal și o sală de forţă, și Baza 2 – unde se construiește și Mica Polivalentă,  care cuprinde bazinul de înot, sală de sport (pentru tenis, baschet și volei), terenuri de tenis, terenuri de baschet și de fotbal.

Comentarii

comentarii