Acasă Actualitate Urban Dispenser pentru Mănăstirea Partoș, de la oamenii de afaceri care au...

Urban Dispenser pentru Mănăstirea Partoș, de la oamenii de afaceri care au mai donat astfel de aparate și către spitale și alte lăcașe de cult

799
DISTRIBUIȚI

Oamenii de afaceri timișoreni Adrian Costil și Alex Arghirescu au continuat să doneze aparate de dezinfectat „Urban Dispenser” către lăcașele de cult din Timiș. Cei doi, de la începutul pandemiei au mai donat, printre altele, două astfel de aparate la Catedrala Mitropolitană, unul la Mănăstirea Șag și unul la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”.

Dacă pentru spitale aceștia doreau să ofere un sprijin medicilor care – nu toți, în prima linie, neapărat – au intrat, în această perioadă, în lupta cu COVID-19, în cazul lăcașelor de cult, cei doi antreprenori își doresc să facă același lucru și pe cei care încearcă să se îngrijească de suflete, preoții. La „Louis Țurcanu” au fost avuți în vedere copii și părinții care, de nevoie, ajung la spital, iar în cazul lăcașelor de cult, dispozitivul le vine în ajutor și credincioșilor care trec pragurile bisericilor.

Comentarii

comentarii