Acasă Actualitate Urmare a avariei unei conducte a OMV Petrom, alimentarea cu gaze naturale...

Urmare a avariei unei conducte a OMV Petrom, alimentarea cu gaze naturale a localității Deta ar putea fi afectată

823
DISTRIBUIȚI
gaze-naturale-400x230

Urmare a unei avarii pe conducta Foeni – Partoș, aflată în responsabilitatea producătorului de gaze naturale OMV Petrom, alimentarea cu gaze în localitatea Deta va fi afectată.

Potrivit informațiilor pe care le deținem la acest moment, OMV Petrom a anunțat că, în urma avariei la această conductă, a sistat preluarea cantităților de gaze din Sistemul Național de Transport, de vineri, 22 mai, începând cu ora 16.00. Zăcămintele din zonă operate de OMV Petrom rămân astfel singura sursă de gaze naturale, ceea ce va duce la scăderea cantităților de gaze vehiculate spre sistemul de distribuție din localitatea Deta.

OMV Petrom nu a precizat perioada pentru care este valabilă măsura restrictivă, respectiv când anume vor fi finalizate lucrările de remediere a avariei.

Ne cerem scuze consumatorilor pentru această situaţie care este independentă de voinţa noastră.

Compania Delgaz Grid roagă consumatorii de gaze naturale ca, în cazul în care sesizează scăderea sau lipsa presiunii gazelor naturale, să ia următoarele măsuri de siguranță:

  • să închidă aparatele ce funcţionează cu gaze naturale
  • în cazul în care simt miros specific de gaz, să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)

sau                                                   

0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Comentarii

comentarii