Acasă Eveniment Urmăriţi internaţional, depistaţi de poliţiştii de frontieră arădeni

Urmăriţi internaţional, depistaţi de poliţiştii de frontieră arădeni

764
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Turnu şi Nădlac au depistat doi cetăţeni români pe numele cărora erau emise mandate europene de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni de înşelăciune şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

În data de 18.11.2017, în jurul orei 11.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile la frontieră un cetăţean român în vârstă de 40 de ani, din judeţul Bistriţa Năsăud. În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis de către autorităţile române un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani. În data de 19.11.2017, în jurul orei 10.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile la frontieră un cetăţean român în vârstă de 49 de ani, domiciliat în judeţul Vrancea. În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele acestuia era emis de către autorităţile române un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni de înşelăciune.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor doi bărbaţi, care au fost predaţi unei echipe operative din cadrul I.P.J. Arad pentru continuarea cercetărilor.

Comentarii

comentarii