Acasă alegeri locale 2012 USL arată nereguli în județul Arad

USL arată nereguli în județul Arad

DISTRIBUIȚI

USL a reclamat mai multe nereguli în județul Arad. Astfel, la mai multe secţii din municipiu, de exemplu 38, 39, s-a constatat afişaj ilegal, cu candidatul MCL Gheorghe Falcă, aproape de secţiile de votare.

 În ciuda reticenţelor angajaţilor Primăriei, la insistenţele USL afişele au fost îndepărtate. La Sebis, unii alegători au fost însoţiţi în cabina de vot pentru a fi asistaţi în timp ce votează. În comuna Bata sunt aproximativ 50 de solicitări pentru urna mobilă. Se fac verificări în acest caz. „Până la ora 14.30, în judeţul Arad s-au înregistrat 644 de solicitări pentru urna mobilă, din care 9 solicitări s-au înregistrat în municipiul Arad”, a declarat Lucian Cozma, Prefectura Arad. 

 La una dintre secţiile din Grădişte şi la secţia 1 din Vârfurile se oferă băuturi alcoolice alegătorilor, în preajma secţiei de votare. A fost sesizată poliţia. Tot în cartierul Grădişte, o maşină inscripţionată MCL şi Gheorghe Falcă a fost văzută pe străzi. USL a sesizat poliţia. La secţiile 57, 58, din Bujac preşedinţii secţiilor de votare au refuzat să dispună înlăturarea afişajului ilegal din apropierea secţiilor de votare. 

Comentarii

comentarii