Acasă Politica USL prinde contur şi la Reşiţa

USL prinde contur şi la Reşiţa

446
DISTRIBUIȚI

Protocolul Uniunii Social-Liberale la nivelul municipiului Reşiţa a fost semnat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul PSD Caraş-Severin, situat pe str. George Enescu din Reşiţa. Acordul a fost încheiat de Ioan Popa, preşedinte PNL Reşiţa, Ioan Ţundrea preşedinte PC Caraş-Severin şi de Ion Crina, primvicepreşedinte PSD Reşiţa. La acţiune au participat şi liderii organizaţiilor PSD şi PNL, Ioan Mocioalcă şi Marcel Vela, precum şi membri marcanţi ai celor trei formaţiuni politice. „Avem un singur scop declarat: acela de a cuceri puterea locală în Caraş-Severin“, a declarat Ion Mocioalcă, preşedintele organizaţiei judeţene a PSD.

Printre obiectivele principale enumerate astăzi amintim reluarea creşterii economice pe o bază sustenabilă, crearea de noi locuri de muncă în municipiul Reşiţa şi în judeţul Caraş-Severin, stimularea sectorului privat, scăderea şi simplificarea fiscalităţii, reformarea marilor sisteme publice, modernizarea administraţiei locale, precum şi  înlăturarea de la putere pe cale democratică a actualului regim.

La rândul său, liderul liberalilor cărăşeni, Marcel Vela, a subliniat faptul că „în săptămâna luminată, USL a dat un semnal de coagulare, de organizare şi proiectare a unui program comun iar anul viitor va avea loc prima încercare a USL, de care depinde viaţa locuitorilor Reşiţei şi a judeţului Caraş-Severin”.

Sondajele de opinie în baza cărora vor fi desemnaţi candidaţii din partea USL pentru Primăria Reşiţa şi pentru Consiliul Judeţean Caraş-Severin vor fi realizate în perioada mai-iulie. Printre numele celor care se vor regăsi pe lista de sondaje în ceea ce priveşte candidatul pentru Primăria Reşiţa se află Gheorghe Filipescu, din partea PC, Jaro Marşalic şi Horia Irimia, din partea PNL, precum şi Ioan Benga, din partea PSD.

Comentarii

comentarii