Acasă Politica USR PLUS Timiș organizează, în premieră, o „Academie Politică” . O sută...

USR PLUS Timiș organizează, în premieră, o „Academie Politică” . O sută de membri se vor educa în politică și administrație, timp de trei zile

961
DISTRIBUIȚI

Membrii USRPLUS Timiș participă, între 3 și 5 septembrie, la prima „Academie Politică” organizată de filiala județeană a partidului. În cadrul acesteia, mai multe personalități din mediul civic și academic vor fi susținute prezentări și vor iniția dezbateri. Printre altele, vor fi atinse teme precum „politică și etică, administrație și corporație, dinamica socio-demografică din nord-vestul României, caritate și dezvoltare comunitară, fake-news, idei și teme politice de actualitate”, conform reprezentanților USR PLUS Timiș.

Invitați în cadrul acestei acțiuni vor fi filosoful Ciprian Mihali (Universitatea Babeș Bolyai), sociologul Barbu Mateescu, Sorin Ioniță (președinte EFOR), Marcel Tolcea și Vasile Popovici (Universitatea de Vest), Elena Calistru (Funky Citizen) și Roxana Damaschin Țecu (OilRight).

La prima „Academie Politică” a USR PLUS Timiș vor participa 100 de membri ai organizației județene. Evenimentul este găzduit de Dominic Fritz, președintele organizației județene, și de Sorin Șipoș, președintele organizației municipale Timișoara.  

„Ne dorim un partid cu membri educați în politică și administrație și ne propunem să fim locul de unde se lansează, în Timișoara și în toată România, direcții și idei politice de substanță”, a declarat Dominic Fritz, președintele USRPLUS Timiș.  

Comentarii

comentarii