Acasă Sport UVT Liberty Marathon 2022. Iată cum puteți participa!

UVT Liberty Marathon 2022. Iată cum puteți participa!

DISTRIBUIȚI

Timișoreni pot alege cum să beneficieze de o experiență valoroasă la cea de-a cincea ediție a UVT Liberty Marathon, în 2 octombrie 2022 – atenționează Universitatea de Vest Timișoara, luni 29 august.

Astfel, puteți fi participant, care se bucură de atmosferă și alergare la cursa aleasă (copii – 200m/ 400m/ 800m/ 1km, adulți – 2km/ 10.5 km/ 21 km/ 42 km) – detalii AICI.

Puteți fi voluntar, care contribuie la buna organizare a evenimentului și la starea de bine a alergătorilor – detalii AICI.

Puței fi susținător al unor oameni dragi, ce se bucură deopotrivă de alergare și de evenimentele cultural-artistice asociate maratonului.
Alături de surprizele cu care s-au obișnuit cei care au participat deja la ediții anterioare ale UVT Liberty Marathon, iată câteva dintre motivele pentru care evenimentul din 2022 este special:

Este primul maraton din Timișoara cu traseu omologat de World Athletics;

Medalia de finisher este semnată de Mihai Covaliu, campion olimpic, mondial și european;

Comitetul Olimpic și Sportiv Român este partener oficial al evenimentului.

Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea: „În premieră, la cea de-a cincea ediție a Liberty Marathon suntem bucuroși să anunțăm o nouă provocare competițională, lansând căutarea Școlii care aleargă cei mai mulți kilometri. Școala câștigătoare a titlului „Școala Liberty” va primi ulterior vizita unui campion olimpic și va beneficia de un workshop pentru inovare deschisă în proiectele școlare, pentru facilitarea apropierii de nevoile comunității. Cu toate aceste noi oportunități, vă așteptăm la marele eveniment sportiv din 2 octombrie, când ne vom bucura alături de membrii comunității UVT Liberty Marathon.”

Condițiile de participare, detalii despre curse și înscrieri sunt disponibile online, pe www.libertymarathon.uvt.ro

 

Comentarii

comentarii