Acasă Actualitate UVT Liberty Marathon sau ideea de libertate și armonie prin sport, la...

UVT Liberty Marathon sau ideea de libertate și armonie prin sport, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), cea mai importantă universitate comprehensivă din vestul țării, promovează excelența, atât prin programe ale științelor și cercetării, cât și prin cele din domenii ale artelor și sporturilor.

Rectorul Marilen Pirtea a explicat că, la UVT, pentru toate facultățile și programele de licență, e setat un standard prin care fiecare student urmează disciplina Educație fizică timp de 4 semestre, în primii 2 ani de studii, pentru dezvoltarea completă și armonioasă.

”Pe de altă parte, ne-am implicat și dincolo de limitele comunității noastre universitare și am creat un eveniment dedicat întregului oraș și chiar multor iubitori ai sportului din țară și străinătate, UVT Liberty Marathon, ajuns la ediția a cincea în acest an, un eveniment competițional tot mai iubit și popular.

Din partea întregii comunități academice a UVT, îi mulțumesc domnului Mihai Covaliu, o personalitate semnificativă a sportului românesc, președinte al COSR, pentru că este în acest an semnatarul medaliei UVT Liberty Marathon, un gest important pentru miile de participanți la maratonul din octombrie 2022, care se vor bucura, o dată în plus, și pentru originalitatea semnăturii speciale de pe medaliile pe care le vor primi.

Împreună cu COSR, vom transmite la nivel național ideea de libertate și armonie prin sport, pentru că UVT Liberty Marathon este o experiență construită cu energie, efort și multă motivație, într-o comunitate în care fiecare își pune amprenta în transmiterea ideii de libertate mai departe”, este mesajul rectorului Marilen Pirtea.

UVT Liberty Marathon va avea loc în data de 2 octombrie 2022 , la Timișoara, iar pentru înscrieri accesați secțiunea specială: https://libertymarathon.uvt.ro/inscrie-te/ .

 

Comentarii

comentarii