Acasă Actualitate UVVG a participat la Târgul internaţional şi la conferinţele pentru energie regenerabilă...

UVVG a participat la Târgul internaţional şi la conferinţele pentru energie regenerabilă şi eficienţă energetică în construcţii şi renovări – „ENREG ENERGIA REGENERABILĂ”

369
DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” a participat, în perioada 7 şi 9 aprilie 2011, la Târgul internaţional şi la conferinţele pentru energie regenerabilă şi eficienţă energetică în construcţii şi renovări  – „ENREG  ENERGIA REGENERABILĂ”, organizat la Expo Arad Internaţional. Târgul a devenit cunoscut ca cea mai importantă platformă a schimbului de experienţe şi business pentru persoane cheie şi experţi în domeniul energiilor regenerabile din vestul României. Strategia de marketing a evenimentului din 2011 pune un accent deosebit pe internaţionalizare, propunându-şi să reunească experţi din comunitatea europeană şi clienţi importanţi de pe pieţele internaţionale.
Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, în calitatea de expozant, a prezentat rezultatele cercetării ştiinţifice concretizate în servicii şi produse, oferta de servicii a Incubatorului Tehnologic şi de Afaceri ITA GOLDTECH ARAD,  precum şi oferta de studii pentru anul universitar 2011 – 2012. 
Un impact special îl vor avea conferinţele de specialitate,  care au loc în paralel cu târgul, unde autorităţi publice, asociaţii, oameni de ştiinţă şi companii naţionale şi internaţionale prezintă cele mai recente curente, rezultate ale cercetării, tehnologii şi inovaţii din domeniul lor de activitate.
Târgul îşi propune să ofere informaţii cu privire la produsele, tehnologiile şi serviciile inovative din domeniul energiei regenerabile. Grupul ţintă este reprezentat de investitori, comunităţi locale, persoane decisive din partea instituţiilor, planificatori, manageri de proiect,  producători, susţinători şi  distribuitori de energie,  dezvoltatori regionali.

 

Comentarii

comentarii