Acasă Actualitate UVVG Arad a primit o donaţie de ierburi folositoare pentru sistemul imunitar,...

UVVG Arad a primit o donaţie de ierburi folositoare pentru sistemul imunitar, care previn infectarea cu noul coronavirus, de la Universitatea de Medicină Chineză din Zhejiang, China

1176
DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad a primit din partea partenerilor de la Universitatea de Medicină Chineză din Zhejiang, China, o donaţie constând în mai multe tipuri de ierburi care întăresc sistemul imunitar. Acestea pot fi folosite în infuzii în ceaiuri dar şi ca purificatoare ale aerului din casă şi maşină.

Doctorul Li, cadru universitar, a vorbit despre donaţia care conţine ierburi folositoare pentru sistemul imunitar. Acestea fortifică organismul şi previn infectarea cu noul coronavirus.

Unele dintre plantele donate curaţă aerul, acestea putând fi aşezate în casă sau în maşinâ. În total sunt 5 tipuri diferite de ierburi dar şi un ceai eficient în infecţiile respiratorii.

”Acestea sunt donația noastră pentru Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad și sper să putem astfel lupta împotriva coronavirusului, împreună”, a declarat doctorul Li.

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad şi Universitatea de Medicină Chineză din Zhejiang (China) au pus bazele unei colaborări încă din noiembrie 2017.

La inițiativa rectorului UVVG prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad și Universitatea de Medicină Chineză Zhejiang din China au inaugurat in decembrie 2019 Centrul de Medicină Tradițională Chineză, care se află în apropierea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Centrul cuprinde săli de tratament destinate medicinei chineze și deserveşte populația Aradului, iar studenții au susţinut orele de practică sub coordonarea medicilor din China.

Universitatea de Medicină Chineză din Zhejiang este una dintre cele mai prestigioase Universităţi din China, cu un număr de peste 15.000 de studenţi.

Comentarii

comentarii