Acasă Actualitate Vaccinarea – între mituri și adevăr

Vaccinarea – între mituri și adevăr

357
DISTRIBUIȚI
Provoacă vaccinul infertilitate? De ce trebuie să ne vaccinăm? Dacă ne vaccinăm, îi infectăm pe ceilalți? Sunt tânăr, de ce ar trebui să mă vaccinez? Este COVID doar o simplă răceală? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările sau curiozitățile care există în ultimul timp în spațiul public.

Din dorința de a facilita informarea corectă a populației, Societatea Academică din România lansează seria evenimentelor “Vaccinarea – între mituri și adevăr”. “Dacă și tu ți-ai pus întrebările acestea sau, pur și simplu, vrei să afli mai multe despre vaccinarea împotriva COVID-19, te așteptăm la prima ediție a sesiunii noastre de informare, pe 18 octombrie (luni), începând cu ora 19”, îndeamnă organizatorii.

Puteți participa la eveniment prin platforma Zoom sau urmărind, în direct, pe pagina noastră de facebook. În ambele situații, aveți posibilitatea de a adresa întrebări invitaților. Dacă vrei să urmărești pe facebook, apasă butonul “particip” și vei fi notificat când intrăm în direct.

Evenimentul se adresează studenților, elevilor, părinților, precum și tuturor cetățenilor interesați să se informeze corect, din surse abilitate, cu privire la imunizarea prin vaccinare.

Vor fi prezenți pentru a răspunde întrebărilor dvs.:

– Dr. Irina Strâmbu, medic primar pneumolog (Institutul Național de Pneumoftiziologie “Marius Nasta“) și conf.univ. la Universitatea de Medicină “Carol Davila”;
– Dr. Gabriel Diaconu, director medical al centrului MindCare

Persoanele care doresc să participe prin platforma Zoom sunt rugate să completeze formularul atașat, link-ul de acces fiind transmis automat prin e-mail: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIpd-GurTouGdUuTjR5S_oLXeKcdEJIUEL5 .

Eveniment organizat cu sprijinul:Aliantei Nationale a Organizatiilor Studentesti din Romania și a Institutului Român pentru Evaluare și Strategie

 

Evenimentul – apasă butonul “particip” și vei fi notificat cănd intrăm în direct

 

Comentarii

comentarii