Acasă Actualitate Va deveni Timişul cel mai curat judeţ din România?

Va deveni Timişul cel mai curat judeţ din România?

212
DISTRIBUIȚI

Toţi locuitorii din Timişoara şi din judeţul Timiş sunt invitaţi, sâmbătă, 5 iunie, să ia parte la acţiunea de curăţenie-pilot de simulare a “Zilei de Curăţenie Naţională – Let’s  Do It, Romania!”
În cadrul proiectului iniţiat de către Ministerul Mediului şi Pădurilor, Timişul este al doilea judeţ ca număr de voluntari înscrişi, atât pentru organizare locală, cât şi la nivel de implicare a autorităţilor locale şi a voluntarilor pentru cartare. “Acum, locuitorii din Timiş sunt invitaţi să transforme judeţul lor într-unul dintre cele mai curate judeţe din România. Pentru realizarea cu succes a acţiunii de curăţenie din 5 iunie, este necesară participarea tuturor locuitorilor judeţului Timiş”, a spus Radu Rusu, coordonatorul proiectului. Zonele în care se va face curăţenia sunt Pădurea Verde, Lugoj, Dudeştii Vechi, drumul Timişoara-Buziaş, Lacul Surduc. Toţi cei care doresc să ia parte la acţiunea de curăţenie-pilot se pot înscrie pe site-ul www.letsdoitromania.ro, completând formularul destinat “Zilei de Curăţenie Naţionale”. “Let`s Do It, Romania” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune să cureţe deşeurile din toată ţara, din arealele naturale (zonele din afara oraşelor), într-o singură zi: 25 septembrie. “Ajută-ne să punem la cale cea mai mare acţiune de voluntariat din România! Putem stabili un nou record – România este cea mai mare ţară din Europa care organizează acest proiect”, a precizat Radu Rusu. Persoane de contact:
Radu Rusu, radu.rusu@letsdoitromania.ro, 0727-922.111, Timişoara, şi Anamaria Hâncu, anamaria.hancu@letsdoitromania.ro, 0734 857 405, Bucureşti.

Comentarii

comentarii