Acasă Actualitate Vacanţe de cinci stele de la Iulius Mall

Vacanţe de cinci stele de la Iulius Mall

603
DISTRIBUIȚI

Iulius Mall dă startul la vacanţă! În perioada 28 mai – 13 iunie, clienţii pot câştiga la fiecare sfârşit de săptămână, o vacanţă în doi, în Grecia sau Turcia. Hotelurile „Zante Park” şi „Galaxy Beach” din Zakynthos, precum şi „Presa di Finika” din Antalya îşi aşteaptă oaspeţii cu servicii all inclusive, într-un peisaj de vis. Tot din 28 mai, cei care se numără printre primii 200 clienţi ai zilei, pot beneficia de unul din cele peste 3.500 de premii instant, constând în: şedinţe de masaj la salonul Lorenza Beauty Spa, şedinţe de solar la MegaSun, abonamente de 7 zile la World Class Fitness Center, produse cosmetice marca The Body Shop, băuturi răcoritoare Nestea, cupe special de îngheţată de la gelateria IceDyp şi parasolare auto de la magazinul Viva Cappio. Premiile instant se acordă pe baza taloanelor răzuibile  acordate la cumpărături de minim 100 lei, din magazinele Iulius Mall Timişoara.
Cei care primesc cadoul de la Centrul Info, completează talonul şi îl pun în urnă pentru extragerile din 30 mai, 6 iunie şi 13 iunie, la ora 17.00, pot primi în dar de la Iulius Mall una din cele 3 vacanţe de 5 stele. Plecarea în mult dorita excursie se face cu avion charter, de pe aeroportul din Timişoara.
Se spune despre Zakynthos că a fost insula preferată de Artemis şi Apollo pentru peisajele idilice, apele clare şi albastre, peşterile de la malul mării şi apusurile magice. Insula este faimoasă pentru frumuseţea plajelor sale largi şi nisipoase, dar şi pentru broaştele ţestoase Caretta – Caretta, specie protejată de lege.
Antalya, oraş istoric amplasat între impozanţii Munţi Taurus şi Marea Mediterană, este un paradis exotic dichisit, în care răsfăţul nu este un privilegiu, ci un lucru natural. Apele de smarald ale Golfului Antalyei scaldă faleza mediteraneană, pe alocuri cu ţărm stâncos, dar mai ales cu plaje fine şi peisaje tropicale. Contrastul reuşit dintre lumea modernă şi mărturiile antice atrag anual în Antalya sute de mii de turişti.

Comentarii

comentarii