Acasă Actualitate Vaccinare anti-coronavirus și în centre mobile, în Timiș

Vaccinare anti-coronavirus și în centre mobile, în Timiș

431
DISTRIBUIȚI

Mircea Băcală, subprefect al județului Timiș, a convocat, astăzi, o ședință online cu primarii din județul Timiș având ca temă campania de vaccinare împotriva COVID-19 din județ. Au fost prezentate datele la zi privind vaccinarea anti-COVID-19, aflată încă în primă etapă – sunt vaccinați doar medicii și personalul din spitale –, dar și planurile pentru a doua și a treia. Printre altele, s-a discutat inclusiv despre posibila organizare a unor centre mobile de vaccinare.

La ședință au participat reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Timiș, ai structurilor Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Apărării Naționale, alături de reprezentanți ai Serviciului de Telecomunicații Speciale.

„Subprefectul Mircea Băcală a solicitat primarilor să sprijine campania de vaccinare, inclusiv prin informarea cetățenilor. Totodată, le-a fost solicitat primarilor localităților în care vor funcționa centrele de centrele de vaccinare să se finalizeze toate dotările acestora. Primarii au arătat că sunt dornici să se implice în campania de vaccinare, existând și solicitări pentru centre mobile, astfel încât să poată fi imunizate toate persoanele care solicită vaccinarea și nu pot ajunge la centrele fixe”, transmit reprezentanții Instituției Prefectului Județului Timiș.

Comentarii

comentarii