Acasă Actualitate Vaccinare cu BMW-uri, la Timișoara. Opt echipe mobile de vaccinare merg la...

Vaccinare cu BMW-uri, la Timișoara. Opt echipe mobile de vaccinare merg la persoanele vârstnice sau care nu se pot deplasa

934
DISTRIBUIȚI

Începând de marți, 16 martie, la Timișoara există opt echipe mobile pentru vaccinarea la domiciliu a persoanelor care nu se pot deplasa. Printr-o înțelegere între Primăria Timișoara, DSP Timiș și Automobile Bavaria Timișoara, fiecare echipă a fost dotată cu un autoturism BMW pentru deplasarea la domiciliul celor imobilizați.

„Persoanele vârstnice care nu se pot deplasa sau/și sunt imobilizate la pat, precum și aparținătorii împreună cu care locuiesc și care doresc să beneficieze de acest serviciu, pot suna la call-centerul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara: 0356 406 517.

Programul de vaccinare la domiciliu, destinat persoanelor vârstnice și imobilizate la pat din cauza diferitelor afecțiuni, este realizat de Primăria Timișoara împreună cu Direcția de Sănătate Publică Timiș, este coordonat de celula interinstituțională creată special pentru vaccinare și este realizat în parteneriat logistic cu Automobile Bavaria Timișoara.

Fiecare echipă de vaccinare este formată din patru persoane: un șofer (de la STPT), un medic și doi asistenți. Persoanele care vor beneficia de acest serviciu vor fi anunțate în prealabil de vizita acestor echipe”, transmit reprezentanții primăriei.

Comentarii

comentarii