Acasă Actualitate Vaccinarea anti-COVID pe înțelesul tuturor. Când, cum și unde ne vaccinăm?

Vaccinarea anti-COVID pe înțelesul tuturor. Când, cum și unde ne vaccinăm?

816
DISTRIBUIȚI

Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara și Universitatea Politehnica Timișoara îi invită pe profesorii din Timiș la webinarul Vaccinarea anti-COVID pe înțelesul tuturor. Când, cum și unde ne vaccinăm?

Evenimentul va avea loc, joi, 21 ianuarie, de la ora 16.00.

În cadrul ediției nr. XIX a webinariilor Împreună Online, specialiștii de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara stau la dispoziția angajaților din învățământ cu informații actualizate legate de campania de vaccinare, atât în județ, cât și la nivel național și sunt deschiși să răspundă tuturor întrebărilor legate de vaccin și procesul de vaccinare, riscurile asociate cu acesta și campania de vaccinare.

Vor prezenta conf.dr.ing. Florin Drăgan – Universitatea Politehnica Timișoara, prof.dr. Octavian Crețu – rector Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, prof.dr. Daniel Lighezan – prorector Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, prof.dr. Cristian Oancea – prorector Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, prof.dr. Emilian Popovici – vicepreședinte Societatea Română de Epidemiologie, Ș.L. dr. Virgil Musta – Spitalul clinic de boli infecțioase și tropicale ”V. Babeș” Timișoara, dr. Teodora Moisil – medic primar, Spitalul clinic de boli infecțioase și tropicale ”V. Babeș” Timișoara.

Comentarii

comentarii