Acasă Actualitate Val de emoție după moartea unui cunoscut cântăreț din vestul țării

Val de emoție după moartea unui cunoscut cântăreț din vestul țării

492
DISTRIBUIȚI

Cunoscutul cântăreț Răzvan de la Oradea a decedat în urma unui stop cardio-respirator suferit în cursul zilei de marți, 03 septembrie.

Răzvan Taichis, cunoscut sub numele de scenă Răzvan de la Oradea, este un interpret de muzică de petrecere renumit, scrie Aradon.ro.

Surse JB&Bihon spun că Răzvan (35 ani) avea probleme de sănătate și că fusese internat și la spital în Timișoara, de unde s-ar fi externat pe propria răspundere fiindcă trebuia să participe la un eveniment.

Luni, 2 septembrie, Răzvan s-a simțit rău și a fost internat pe secția de Interne, la Spitalul Județean Oradea, cu tulburări respiratorii. Marți, 3 septembrie, dimineața, Răzvan a făcut două stopuri cardiorespiratorii pe patul de spital de la Județean. A fost resuscitat de două ori și Răzvan a fost transferat la secția de Anestezie Terapie Intensivă, unde a mai suferit încă două stopuri cardio-respiratorii, ultimul fiindu-i fatal.

Prietenii și cunoscuții au ținut să-i transmită artistului un ultim mesaj de condoleanțe, pe profilul paginii de socializare Facebook, scrie realitatea.net.

Comentarii

comentarii