Acasă Actualitate Valea Cernei este pregătită de spirale

Valea Cernei este pregătită de spirale

DISTRIBUIȚI

Localnicii şi-au aranjat deja casele pentru a-i găzdui pe membrii MISA

Autorităţile locale sunt cu pregătirile pe ultima sută de metri. Însăşi pe primarul staţiunii l-am găsit sus, pe Platoul Coronini, supervizând lucrările şi ecologizarea zonei.

Un excavator al Primăriei îndrepta drumul spre platou, în timp ce gunoaiele de sus din Coronini au fost adunate de către angajaţii Primăriei, care au instalat deja pubelele de gunoi, pentru ca cei care urcă pe platou să aibă unde să arunce gunoaiele.

 

Localnicii sunt şi ei pregătiţi să-i primească pe adepţii MISA, preţul unei camere plecând de la 50 de lei pentru o zi. În piaţă şi-au făcut deja apariţia vânzătorii de zarzavaturi, legume şi lactate, principalele produse căutate de către yoghini. Bucătarii de la pensiuni şi hoteluri s-au aprovizionat şi ei cu legume, soia, ouă şi lactate, pentru a pregăti bucate speciale adepţilor lui Bivolaru, bucate care să-i încarce cu energie pozitivă şi să le faciliteze integrarea în Absolut.

Ca de obicei, adunarea va avea loc vineri, când vor începe primele simpozioane şi conferinţe, pe teme specifice membrilor MISA. Nu vor lipsi nici tradiţionalele spirale, una mare şi două mici. „Suntem pregătiţi pentru un număr de aproximativ 6.000 de yoghini, care practic dau startul sezonului în staţiune. Dacă Primăria are de câştigat mai puţin de pe urma lor, comercianţii din staţiune au mai mult de câştigat, probabil acestea fiind şi primele lichidităţi ce le intră în conturi, bani care sunt sigur că vor fi reinvestiţi în staţiune”, spune primarul Nicuşor Vasilescu.

Comentarii

comentarii