Acasă Eveniment Valentin Tamaș, zis „Ludu”, urmărit general și condamnat la 8 ani pentru...

Valentin Tamaș, zis „Ludu”, urmărit general și condamnat la 8 ani pentru tentativă de omor, găsit mort, într-o pădure din vestul țării

1071
DISTRIBUIȚI

În urmă cu aproape trei ani de zile, în pădurile din apropierea localității Gurahonț a avut loc o răfuială între braconieri și pădurarul Sorin Jiva..

Răfuiala s-a încheiat cu un atac cu arme de foc asupra pădurarului. Ulterior, cei doi suspecți, Surda Călin Ștefan și Tamaș Valentin, au ajuns în fața instanței, primindu-și sentințele.

Valentin Tamaș, zis „Ludu”, în vârstă de 31 de ani, a fost condamnat în 2018 la 8 ani de închisoare cu executare, a dispărut și a fost dat în urmărire națională, dar polițiștii nu i-au găsit urma.

Astăzi, Valentin Tamaș a fost găsit mort în pădurea din zona localității Gurahonț. „Se pare că este de mult timp decedat, poate două luni, o lună și jumătate. Corpul său era intrat în putrefacție, era lipicios”, spune una dintre sursele noastre.

Nu se cunosc detalii dacă moartea sa a fost violentă, dacă s-a sinucis sau a murit din alte cauze, dar vom reveni asupra acestui caz când vom primi mai multe detalii.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii