Acasă Actualitate Valentine’s Day cu Carpatair – bilete de avion şi camere de hotel...

Valentine’s Day cu Carpatair – bilete de avion şi camere de hotel la preţuri preferenţiale

548
DISTRIBUIȚI

Carpatair, companie aeriană full-service cu hub în Timişoara, lansează cu ocazia Sf. Valentin, un programul promoţional prin care clienţii pot beneficia de transport şi cazare la preţuri preferenţiale pentru 4 destinaţii din România şi 3 din străinătate. Promoţia este valabilă pentru vânzări în perioada 3 – 16 februarie, iar pentru călătorii în intervalul 12 – 16 februarie. Clienţii vor putea achiziţiona biletul de avion (online sau prin intermediul agenţiilor de turism) după care pot solicita serviciului Client Service Carpatair rezervare la hotelurile promovate în această ofertă, la preţuri speciale pentru pasagerii Carpatair. O parte din hotelurile incluse în program au servicii speciale cu această ocazie, servicii care includ o sticlă de vin gratuit sau discounturi de 50% la serviciile de restaurant & bar în cameră.
În cadrul acestei promoţii, tarifele pentru biletul de avion încep de la 35 euro + taxe (one way), iar cele de cazare de la 35 euro/noapte. Tariful total al unui pachet pentru un weekend în ţară, in oricare din cele 4 destinaţii (Constanţa, Iaşi, Timişoara, Sibiu) porneşte de la 70 euro + taxele pentru aeroport de persoană. Pentru cele 3 destinaţii externe (Chişinău, Odessa, Lviv), tarifele pornesc de la 105 euro + taxele pentru aeroport de persoană.
Cele şapte oraşe promovate de Carpatair pentru Weekend-ul Îndrăgostiţilor sunt: Constanţa – casa de exil a poetului iubirilor antice, Ovidius; Iaşi – locul naşterii celei mai lungi poezii de dragoste, Luceafărul, oraşul teilor lui Eminescu; Sibiu – capitala culturii europene din 2007; Timişoara – cunoscută şi sub numele de mica Vienă, Timişoara e recunoscută prin parcurile sale, cafenelele prietenoase şi monumentele arhitecturale impozante; Chişinău – renumit pentru cultura vinului şi pentru colecţia lui Mileştii Mici care cuprinde aproximativ 1,5 milioane de sticle; Lviv – centrul istoric al oraşului este inclus în patrimoniului cultural UNESCO; Odesa – oraşul monumentelor, în care te poţi bucura de o plimbare pe bulevardul Primorskiy sau de panorama oferită de Scările Potemkin.
„În acest an am decis să promovăm oraşele din România oferindu-le atât clienţilor români cât şi celor străini motive puternice să rămână sau să vină în ţară de Sf. Valentin. O altă noutate a acestui an este faptul că le oferim clienţilor preţuri speciale la cazare, ajutându-i în acelaşi timp în procesul de rezervare”, a declarat Paula Ardelean, vice-preşedinte Marketing & Vânzări Carpatair.
Detaliile programului, lista hotelurilor cu preţuri special,e precum şi alte servicii opţionale, cum ar fi „rent a car” sunt disponibile pe website-ul companiei www.carpatair.com.

Comentarii

comentarii