Acasă Actualitate Validați cardul… dacă circulați cu mijloacele de transport în comun în Timișoara

Validați cardul… dacă circulați cu mijloacele de transport în comun în Timișoara

DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Societății de Transport Public Timişoara vă cer să validați cardul de călătorie atunci când urcați în mijloacele de transport în comun, chiar dacă beneficiați de gratuități. În acest fel se poate vedea gradul de încărcare al acestor mijloace de transport în comun și se pot suplimenta pe anumite linii.

„Facem apel la călătorii noştri să valideze cardurile la fiecare urcare în mijlocul de transport în comun. Inclusiv beneficiarii de gratuităţi din partea primăriei municipiului Timişoara au obligativitatea validării cardurilor. Ne referim la pensionari, elevi, studenţi şi toate celelalte categorii sociale beneficiare de gratuitate pe vehiculele noastre. În perioada următoare, colegii noştri, responsabili cu siguranţa şi controlul în mijloacele de transport în comun vor intensifica controalele în ceea ce priveşte informarea publicului călător cu privire la obligativitatea validării cardurilor de călătorie”, transmit cei de la STPT.

Elevii care nu şi-au reîncărcat cardul cu titlul de gratuitate valabil pe 2019 sunt aşteptaţi la cele 18 puncte de vânzare ale S.T.P.T., pentru reîncărcarea cardurilor. De asemenea, pensionarii care nu au carduri cu titlul de gratuitate sunt poftiţi la punctele de vânzare ale S.T.P.T. de pe bulevardul Dâmboviţa, Piaţa 700, Piaţa Badea Cârţan, Calea Torontalului, Calea Lipovei şi strada Cluj, pentru ridicarea acestora. Eliberarea cardului se face pe loc, pensinarii trebuind să prezinte cuponul de pensie şi buletinul.

 

Comentarii

comentarii