Acasă Eveniment Vandalii de trotinete de la Timișoara. STPT: ”Au fost identificați și au...

Vandalii de trotinete de la Timișoara. STPT: ”Au fost identificați și au plătit…!”

DISTRIBUIȚI

Timișoara a fost primul oraș din România care a introdus trotinetele ca subsistem de transport public local, în prezent fiind amplasate 10 stații în oraș pentru utilizatori.

STPT atenționează că rata de utilizare a trotinetelor este mare, dar, din păcate, rata de vandalizare este tot mai ridicată. În ultima perioadă, unii utilizatori au vandalizat mai multe trotinete, uitând că nu este vorba despre un bun al lor, ci este un bun public, de care trebuie să se bucure toți beneficiarii de bună-credință.

”Precizăm că utilizatorii care au vandalizat trotinetele au fost identificați și au plătit contravaloarea daunelor produse. Sunt însă cazuri în care mai multe trotinete stau perioade lungi de timp în service, pentru a fi reparate, din cauza vandalizărilor, în acest fel fiind prejudiciați utilizatorii de bună-credință.

Fiind vorba despre un bun public, îi rugăm pe utilizatorii acestui subsistem să respecte regulamentul de închiriat trotinete, timișorenii meritând să beneficieze și de acest serviciu”, este mesajul STP Timișoara.

 

 

Comentarii

comentarii