Acasă Actualitate Vasilica din Timişoara nu poate respira noaptea decât cu un aparat special...

Vasilica din Timişoara nu poate respira noaptea decât cu un aparat special şi cere sprijin! “Vă rog ajutaţi-mă!”

DISTRIBUIȚI

Vasilica, o timişoreancă de 40 de ani, supraponderală, care poate respira noaptea doar cu ajutorul unui aparat special montat cu o mască, este singură cu doi copii, unul minor fiind cu dizabilităţi. Ea cere ajutor!

“Plătesc 300 lei pe lună pe acest aparat Philips care este închiriat şi mă ajută să pot respira pe timpul nopţii. L-am închiriat cu tot cu mască. Nu pot dormi fără el, fiindcă noaptea mi se opreşte inima din când în când pentru câteva secunde şi pot să mor!”, a mărturisit Vasilica.

Aparatul este vital pentru monitorizarea funcţionării plămânilor, iar Vasilica trăieşte de un an şi trei luni doar datorită acestuia, dar viaţa ei depinde de banii necesari plăţii pentru închirierea dispozitivului medical.

“Nu mai am resurse!”, s-a plâns tânara mamă părăsită de soţ cu mulţi ani în urmă.

Din pensia de boală trăieşte cu greu, iar hrana zilnică necesară creşterii copilului cel mic şi plata întreţinerii o împovărează mult.

“Am nevoie de acest aparat şi îi rog pe oamenii care mă pot ajuta, oricine instituţii, firme, asociaţii. Am o viaţă foarte chinuitoare, sunt supraponderală cu diabet şi hipertensiune”, a declarat Vasilica.

În urmă cu câţiva ani, Vasilica s-a ars cu ulei încins şi a stat luni de zile în spital, de aceea nu se poate angaja şi are nevoie de sprijinul oricui.

“După ce plătesc cheltuielile la locuinţă şi chiria şi banii pentru aparat, rămân cu mai puţin de 200 de lei şi este foarte greu, de aceea am nevoie de sprijin oamenilor” s-a plâns Vasilica la cotidianul Ziua de Vest.

Rugămintea ei este să fie ajutată de oricine poate să îi ofere un sprijin, indiferent cum ar veni.

“Vă rog, oameni buni, să mă ajutaţi, să pot plăti chiria pentru acest aparat, fără de care nu pot respira noaptea. La început a fost 150 lei şi acuma s-a dublat chiria la 300. Este foarte greu. S-a stricat masca şi am plătit 500 lei să cumpăr alta. Vă rog ajutaţi-mă!”, transmite femeia.

 

Vasilica poate fi contactată la numărul de telefon: 0720.664.219.

RO90BRDE 360 SV0 1257 003600

 

Comentarii

comentarii