Acasă Actualitate Vectr Fitness, acționar principal World Class, achiziționează NextFit Timișoara

Vectr Fitness, acționar principal World Class, achiziționează NextFit Timișoara

DISTRIBUIȚI

Vectr Fitness, parte a African Industries Group și acționar majoritar al World Class România, anunță achiziția NEXTFITNESS & WELLNESS SRL (cluburile NEXTFIT din Timișoara și Dumbravița) și încorporarea acesteia în structura Vectr Fitness.

Este o mișcare importantă, ce consolidează poziția companiei pe piața de health & fitness din România și continuă expansiunea în zone strategice. Timișoara, cel mai mare oraș din regiunea de sud-vest a țării, găzduiește deja cel mai mare club de sănătate și fitness din România, World Class Iulius Town.

„Suntem foarte optimiști în ceea ce privește creșterea industriei de health & fitness din România. Oferind mai mult acces românilor la aceste servicii, putem avea un impact pozitiv major asupra sănătății populației și, în cele din urmă, asupra sănătății economiei românești.

Achiziția NextFitness este în conformitate cu strategia noastră de a crește numărul de cluburi de health & fitness cu facilități și servicii de înaltă calitate, din România.” spune Kent Orrgren, CEO World Class și Reprezentant pentru Vectr Fitness S.R.L.

Cele două cluburi NextFit situate în Timișoara și Dumbravița oferă condiții profesioniste de antrenament, cu echipamente de fitness și cardio de ultimă generație de la Technogym și o echipă puternică de experți în fitness, antrenori personali și instructori specializați de group fitness.

Echipa de management NextFit care va fi condusă de Răzvan Irimescu, își va cpntinua activitatea. Cluburile vor funcționa sub același brand ca și până acum, iar programul cluburilor va rămâne neschimbat, urmând ca în 2023 să fie asimilate în rețeaua World Class.

Venind sub același acoperiș cu World Class, cea mai mare rețea de sănătate și fitness din România, cluburile NextFit Timișoara și Dumbravița vor deveni parte a misiunii #BeHealthy: de a inspira, motiva și educa mai mulți români să fie mai activi, mai des.

Mai mult, toți membrii existenți și viitori ai cluburilor de health & fitness NextFit se vor bucura de același nivel de calitate a serviciilor cu care au fost obișnuiți până acum. Ca beneficiu suplimentar, pentru că vor deveni parte a comunității #BeHealthy, membrii NextFit vor avea posibilitatea de a folosi și facilitățile și serviciile World Class Timișoara. Totodată, membrii World Class vor avea acces nelimitat la cele două cluburi NextFit din Timișoara și Dumbravița.

Vectr Fitness a fost consiliat de către Stratulat Albulescu Avocați în ceea ce privește consultanța în tranzacții și Deloitte România în ceea ce privește consultanța comercială, financiară și fiscală.

Comentarii

comentarii