Acasă Actualitate „Verde pentru Biciclete” la festivalul PLAI

„Verde pentru Biciclete” la festivalul PLAI

369
DISTRIBUIȚI

Echipa „Verde pentru Biciclete” va participa activ la ediţia din acest an a festivalul PLAI. Muzeul Satului Bănăţean va deveni, în perioada 11 – 13 septembrie, un teren de joacă interculturală,  festivalul urmând să se desfăşoare sub egida „Timişoara – Open Art City”, din dorinţa va totul să fie cât se poate de „verde”. Din acest motiv nu putea lipsi nici „Verde pentru Biciclete”. Bicicleta este un mijloc de transport ecologic, un mod de a ne păstra sănătatea şi voia buna, un mijloc de recreere, într-un cuvânt, un stil de viaţă.
„Verde pentru Biciclete” va fi la PLAI vineri, 11 septembrie. Timişorenii sunt aşteptaţi la ora 16.00, în faţa Parcului Botanic, de unde vor porni împreună, pe două roţi, spre Muzeul Satului Bănăţean. „Alături de organizatorii PLAI, ne dorim să încurajăm mersul pe bicicletă la Festival”, spun cei de la „Verde pentru Biciclete”. Bicicliştii vor avea la dispoziţie suporţi de bicicletă în incinta Muzeului, iar bicicletele vor fi supravegheate de oamenii de pază. Astfel, singura lor preocupare va fi implicarea în activităţile propuse de partenerii culturali prezenţi la PLAI.
Tot la Muzeul Satului Bănăţean va fi instalat pavilionul „Verde pentru Biciclete”, unde se vor desfăşura activităţi de informare cu privire la mersul pe bicicletă, se vor strânge semnături pentru crearea de piste pentru biciclete în Timişoara şi se vor distribui numere de bicicletă. De asemenea, va fi organizat şi un workshopul având ca temă „ECO – Quiz – De ce să mergi pe bici, spre servicii?.

Comentarii

comentarii