Acasă Administraţie Veste de senzație: Primarul Nicolae Robu a găsit soluția pentru a câștiga...

Veste de senzație: Primarul Nicolae Robu a găsit soluția pentru a câștiga ”lupta seculară cu ciorile”

760
DISTRIBUIȚI

Primarul Nicolae Robu a venit, la conferința din 11 februarie, cu o nouă veste de senzație: „S-a câștigat lupta de un secol cu ciorile din Timișoara”. Conform edilului, parcul Catedralei, cel puțin pentru o perioadă va fi „redat oamenilor”. Totuși, Robu atenționează: „Inteligente cum se spune că sunt, sper să nu revină”.

Totuși, cum vor fi speriate ciorile? „Ei bine, nu cu anticoncepționale”, ci, ca în „cazul multor mari descoperiri, soluția s-a găsit întâmplător”, spune Robu. Primarul a descoperit cum să le vină de hac ciorilor în perioada Crăciunului, când un lampion s-a blocat într-un copac. Atunci, Robu și-a dat seama cum se poate scăpa de ciori: „Am monitorizat din decembrie până acum, nicio cioară nu a mai apărut”.

Acum, în Parcul Catedralei, primarul l-a pus pe Adrian Bere să monteze alte lampioane în parcul Catedralei. „Alaltăseară nu a fost nicio cioară. S-a mai făcut o verificare, nici urmă de ciori. Am redat parcul catedralei oamenilor. Conform legislației României, până acum, acesta era al ciorilor. Nu erau mii, ci zeci de mii de ciori, iar parcul nu era utilizabil pentru oameni.(…) Important este că ne vom putea bucura și de parcul Catedralei!”.

Comentarii

comentarii