Acasă Economic Veste mare pentru producătorii de cereale din Banat!

Veste mare pentru producătorii de cereale din Banat!

DISTRIBUIȚI

Alexander Degianski, fermier în Giulvăz – Rudna Timiș, consilierul personal al ministrului agriculturii, Florin Barbu, dă o veste mare producătorilor de cereale din Banat și din întreaga țară, luni 7 august!
 
“Una dintre cele mai importante decizii pentru fermierii români a fost luată de Ministerul Agriculturii și va avea impact direct asupra prețului de vânzare a cerealelor, respectiv de achiziție a îngrășămintelor chimice”, a atenționat Degianski.
 
În perioada următoare, Ministerul  Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Casa de Comerț “Unirea”, va negocia direct cu guvernul egiptean vânzarea cerealelor, respectiv achiziția de ingrășăminte chimice. 
 
“Avantajul evident este dat de certitudinea contractelor, eliminarea intermediarilor și obținerea de prețuri mult mai favorabile pentru fermieri.
 
În această perioadă tulbure, în care fermierii cu greu își acoperă costurile de producție, această măsură se poate dovedi pârghia necesară revitalizării fermierilor. 
 
Chiar dacă poate fi privită cu scepticism, îndemn fermierii să creadă în ambiția domnului ministru Florin Barbu și a echipei de la minister și că vom reda respectul și mândria fermierilor români”, este mesajul lui Alexander Degianski.
 
“Pe această cale, încă o dată, rog fermierii să îmi scrie, să mă contacteze, pentru că rolul meu este acela de-a fi interfața fermierilor la minister.
 
Domnul ministru mi-a atribuit, foarte clar, reprezentarea ministerului în zona Banatului și a Transilvaniei, iar eu îmi iau rolul în serios pentru că sunt fermier, cunosc greutățile și doresc să fiu parte a rezolvării problemelor!”, a mai atenționat Degianski.

Comentarii

comentarii